6 de gener / 6 de enero | Dissenyirauxa

6 DE GENER

Mare i dues filles. I dos gats, però aquests no compten gaire en aquesta història. Cadascuna té un paquetet de regal, tots tres embolicats amb el mateix paper. És obvi que qui els ha fet l’obsequi ha triat el mateix per a totes tres. Bah, pensen en secret, quina poca imaginació, un regal en sèrie. Au, totes tres igual! Però… què deu ser? Comencen a estripar l’embolcall, encuriosides. La més ràpida obre uns ulls com plats quan veu el contingut: un petit quadre, un marc senzill, amb un dibuix. Què és això? Però ja somriu. I encara riu més quan veu el contingut dels altres paquets. A joc. Totes tres riuen. Ostres, rondina una, jo no aguanto els gats així, pobrets! Rialles. Mira, mira, diu l’altra, nosaltres d’angelets i la mama de dimoniet! La mare es fa la ofesa, rient, també. Al darrere, una noteta manuscrita per l’autor en cadascun dels quadres informa que cada peça és única i té una propietària, que el poden lluir cadascuna a la seva habitació, però que el conjunt, que pertany a totes tres, és una sola obra: un tríptic, i que llueix més com a peça sencera. Ben aviat ja han decidit que l’exposaran al rebedor de casa. Tres dibuixos han generat una estona de felicitat. I generaran somriures durant temps. Segur.

Peces úniques fetes amb tècnica mixta: ordinador i llapis de grafit.

 

6 DE ENERO

Madre y dos hijas. Y dos gatos, pero éstos no cuentan mucho en esta historia. Cada una tiene un paquetito de regalo, todos envueltos en el mismo papel. Es obvio que quien les ha hecho el obsequio ha escogido lo mismo para las tres. Bah, piensan en secreto, qué poca imaginación, un regalo en serie. ¡Hala, las tres igual! Pero… ¿qué será? Empiezan a arrancar el envoltorio, llenas de curiosidad. La más rápida pone unos ojos como platos cuando ve el contenido: un pequeño cuadro, un marco sencillo, con un dibujo. ¿Qué es esto? Pero ya sonríe. Y ríe aún más cuando ve el contenido de los otros paquetes. A juego. Caramba, se queja una, yo no aguanto así a los gatos, ¡pobrecillos! Risas ¡Mira, mira, dice otra, nosotras de angelitos y mamá de diablillo! La madre se hace la ofendida, también riendo. Detrás, una notita manuscrita por el autor en cada uno de los cuadros informa que cada pieza és única y tiene una propietaria, que pueden lucirlo independientemente en sus respectivas habitaciones, pero que el conjunto, que pertenece a las tres, es una sola obra: un tríptico, y que luce más como pieza entera. Pronto deciden que lo expondrán en el recibidor de casa. Tres dibujos han generado un rato de felicidad. Y generarán sonrisas durante tiempo. Seguro.

Piezas únicas confeccionadas con técnica mixta: ordenador y lápiz de grafito.

 

Un altre conjunt, en aquest cas, díptic. I, quina casualitat, també tenen gats! / Otro conjunto, en este caso un díptico, Y, qué casualidad, ¡también tienen gatos!

Si t'ha agradat, comparteix-ho amb: