Tasses personalitzades | Dissenyirauxa

En el post anterior vaig dir que gairebé no dibuixo a mà. I és cert. Però aquest “gairebé” conté algunes excepcions força divertides. Primer, és clar, hi ha tots els esbossos que faig per qualsevol projecte. Evidentment, no calen ni papers gaire tècnics ni materials d’última generació. Qualsevol llibreta, qualsevol foli, un llapis o un retolador senzill, serveixen per fer uns primers apunts del que sigui. Tot això se n’acaba anant a la bassa. Però hi ha moments en què el producte ha de ser un autèntic “fet a mà”. Aquí en teniu una mostra: els mugs i les tasses personalitzats. Un mug personalitzat a mà és un regal que sempre sorprèn. Sempre agrada a qui el rep. Només hi ha una condició per fer-lo: cal que estiguem segurs que el material base (la tassa, el plat, el mug…) resisteix els dos-cents o dos-cents i escaig graus d’un forn durant una vintena de minuts. Així es fixa la tinta. En aquest cas, als mugs hi ha autèntiques caricatures d’un parell de bons amants de la Guerra de les Galàxies. Em consta que aquests de la foto no són peces de vitrina: els propietaris els fan servir habitualment i el dibuix va aguantant relativament bé les rentades. Acabarà desapareixent? D’aquí a un temps més o menys llarg, segurament sí, és clar. Com tot en aquesta terra. No mentiré. No diré “ho aguanta tot absolutament”. Però el resultat, amb un tracte normal, em sembla molt correcte. Si t’agrada, si et sembla una bona idea per regalar a la teva parella, o a un amic, o als teus fills…, si t’animes, ja saps, sempre en podem parlar. Em dius què vols, et faig alguna proposta, parlem de preus, i ho tirem endavant.

Si t'ha agradat, comparteix-ho amb: